Schaamteloos imperfect coaching, iets voor jou?

Stel jezelf deze twee vragen. Probeer te visualiseren hoe dat zou zijn en hoe je je daarbij voelt. 

  1. Hoe zou het zijn als je door zou gaan zonder hulp te accepteren?
  2. En hoe zou jouw leven eruit zien als jij veel minder last had van perfectionisme en prestatiedruk?

Perfectionisme kan ernstige gevolgen hebben. Toch kun je er ook een mooie eigenschap van maken. Dit kun je doen door er ‘gezonde inspanning’ in de plaats te zetten van perfectionisme. Deze omschakeling kan een wereld van verschil maken.

Waarom leg je de lat niet eens wat lager?

Wat kun je verwachten van de VIP-coaching?

Schaamteloos imperfect coaching is VIP-coaching. Een 1-op-1 programma, dus met alle aandacht voor jou. We gaan samen op ontdekkingstocht tijdens 5 persoonlijke sessies, in Borger of in de natuur. We hebben diepgaande gesprekken en gaan actief met het coachingsmateriaal aan de slag. Na afloop van elke sessie krijg je opdrachten mee naar huis. Deze sluiten aan bij jouw vraag en zoektocht. 

Duur: we gaan in het tempo dat bij jou past
Invulling:
5 persoonlijke sessies via 1-op-1 coaching
Extra: oefeningen waarmee je thuis direct aan de slag kunt 
Bonus: telefonisch gesprek een maand na afloop van het programma
Investering in jezelf: 497 euro

Veel gestelde vragen

Wat houdt een coachingsessie precies in?

Elke mens is uniek en daarmee elke sessie: het wordt aangepast op de vraag waarmee jij komt. We gaan kort op zoek naar waar jouw pijnpunten liggen met betrekking tot perfectionisme en prestatiedruk. Daarna gaan we al snel over tot actie. De coachingsessies zijn oplossingsgericht en er wordt gebruik gemaakt van verschillende opdrachten en materialen. Daardoor is het veel meer dan alleen een gesprek. Aan het einde van een sessie ga je met nieuwe concrete ideeën en praktische tips naar huis die je meteen kunt toepassen in jouw dagelijks leven. 

Hoe lang duurt een sessie en waar vindt het plaats?

Duur sessie
Een sessie duurt ongeveer een uur. De tijd tussen de verschillende sessie mag je zelf bepalen. Het traject duurt daarom zo lang als je zelf wilt. Na afloop van het programma komen er misschien nog vragen naar boven. Ongeveer een maand na afloop van het programma hebben we daarom nog een telefonisch gesprek. Dit is de bonus. 

Locatie sessie
De sessies vinden plaats in Borger (Drenthe), op locatie of in de natuur. 

Een dag me-time
Is de locatie ver bij jou vandaan? Maak er dan een dagje me-time van. Na de sessie zitten er allerlei vraagstukken en ideeën in je hoofd. Het helpt dan goed om een stuk te wandelen of om ergens alleen een kop thee te drinken. Neem in beide gevallen een notitieboek mee. Hoe langer je wandelt of alleen nadenkt des te meer mooie invallen je krijgt. Dit is overigens ook een goed idee wanneer je dichtbij woont. Wanneer je direct teruggaat naar ‘de realiteit van de dag’ is het effect van de sessie minder groot.

Waarom in 5 sessies?

Omgaan met perfectionisme en prestatiedruk is niet met 1 sessie opgelost. Het is dan prettig dat je niet steeds de keuze hoeft te maken om weer een gesprek aan te gaan. Je hebt een heel pakket en kan er dan ook écht voor gaan. 

Mocht je toch liever minder sessies willen. Of eerst eens 1 gesprek. Of misschien zelfs meer sessies, zodat je een stok achter de deur hebt. Alles is mogelijk. Je kunt altijd met mij overleggen voor een maatwerktraject: janien@schaamteloosimperfect.nl 

Ook kunnen we dit bespreken via een gratis kennismakingsgesprek. Je kunt hiervoor een afspraak maken via het contactformulier of via janien@schaamteloosimperfect.nl