Workshop: geloof in jezelf

Stel je voor, tijdens de workshop raak je geïnspireerd. Je kunt je direct al een paar keer lekker imperfect gedragen. Je hoeft namelijk niet te voldoen aan dat ideale plaatje. Op een mysterieuze locatie midden in de Drentse natuur, een plek waar onze voorouders tot grootse zaken kwamen, gaan we samen aan de slag. We nemen je op vrolijke wijze mee als het gaat om prestatiedruk en jezelf zijn. Reserveer gauw jouw plekje!

Voel je de druk om alles goed te doen?

Niet gek want je leeft in een echte prestatiemaatschappij. Je bent niet de enige die gebukt gaat onder prestatiedruk. Hoge eisen stellen is de norm. Het kan altijd meer, het altijd beter. Als het niet lukt, geven we vaak onszelf de schuld. Hoe zou het zijn als je minder last zou hebben van die prestatiedruk? Dat je weer kunt geloven in jezelf, in je eigen kracht? Dat zou een hoop extra vreugde opleveren. 

Herken je jezelf hierin? 

 • De lat ligt al ontzettend hoog, en zodra je in de buurt komt gooi je ‘m stiekem nog wat hoger.
 • Je doet je best op allerlei fronten en wilt jezelf bewijzen.
 • Dat wil niet zeggen dat je jezelf ook goed vindt.
 • Want als je hoge eisten stelt, haal je die maar zelden.
 • Het lijkt altijd alsof het nog beter kan. Alsof het nooit goed genoeg is.
 • Op deze manier verlies je het geloof in jezelf.  

Schrijf je nu in voor de  Schaamteloos imperfect workshop en maak kennis met het kantelmoment van “ik ben genoeg” en ervaar dat onvolmaakte momenten steeds leuker worden. Je bent het waard om vrolijk en los door het leven te gaan, innerlijke rust te vinden en te blaken van energie en zelfvertrouwen.

Een workshop voor iedereen die een mooie stap richting een

gelukkiger, relaxter en vrijer leven wil maken. 

 

Ook jij kunt de touwtjes laten vieren en luchtiger in het leven staan. Jij mag er zijn. Je bent al een mooi mens.

 

Hoe lang wil jij wachten om vol zelfvertrouwen door het leven te gaan?

Ik heb veel last gehad van enorme onzekerheid. Als student dacht ik dat meer zelfvertrouwen zou krijgen wanneer ik mijn diploma op zak had. Dat bleek niet het geval. Toen dacht ik dat het goed zou komen bij mijn eerste baan. Ook toen bleef het uit. Iemand zei: “Meid, het komt allemaal goed als je veertig bent! Ik was begin twintig en dacht: “Zo lang ga ik echt niet wachten!”

Hoe lang wil jij hierop wachten? Beantwoord de volgende twee vragen eerlijk:
1. Wat gebeurt er wanneer je blijft doorgaan op dezelfde manier?
2. En hoe ziet jouw leven eruit als je minder last hebt van prestatiedruk en onzekerheid? Wanneer je volledig in jezelf gelooft en in jouw eigen kracht?

Voor mij was het een hele zoektocht, maar het is gelukt. Ik ontdekte dat het niet gaat om die externe factoren (diploma, goede baan), maar om het geloven in jezelf. De inzichten uit mijn zoektocht deel ik graag met jou, zodat ook jij weer met meer plezier en vertrouwen door het leven kunt gaan.

Gun het jezelf om de touwtjes te laten vieren en luchtig en energiek in het leven te staan. Als ik het kan, kun jij het ook. Je bent al een mooi mens!

De coaches nemen je op vrolijke wijze mee langs prestatiedruk en geloven in jezelf. Het is bedoeld voor iedereen die een mooie stap wil maken richting een gelukkig, relaxter en vrijer leven. Je wordt je bewust van zaken die jou belemmeren om voluit te leven. Tijdens de workshop leer je onder andere om te gaan met de stemmetjes in je hoofd, valkuilen met betrekking tot perfectionisme te herkennen en krijg je methodes aangereikt om aan jouw zelfvertrouwen te werken. 

Je krijgt:

 • Een hele dag voor jezelf!
 • Volledig verzorgd met koffie, thee, een heerlijk tussendoortje en gezonde lunch.
 • Praktische opdrachten, waar je ook na de workshop mee aan de slag kunt.
 • Een bijzondere verbinding met jezelf & de andere deelnemers.
 • Frisse lucht en een groene omgeving.

De Schaamteloos imperfect coaches handelen vanuit ervaring. Beide hebben ze studies en cursussen in het vakgebied afgerond, maar ook de druk van presteren en perfectionisme ervaren. Ze zijn nu gericht op jou te helpen begrijpen dat het perfecte leven niet bestaat. Niet eens leuk is.  Op een luchtige manier met praktische opdrachten wijzen ze je de weg.

Anneke: Als manager hield ik alle ballen in de lucht en werd ik geleefd. Tot het moment kwam dat ik noodgedwongen mezelf tijd moest geven. Als je niet luistert naar je innerlijke stem dan zorgt het leven ervoor dat je dat moet doen. Ik voelde me bevrijd toen de kans zich voordeed om het ‘anders’ te gaan doen.

Janien

Op een gegeven moment had ik een vast contract, maar ik was verre van happy in m’n werk. Ik geloofde niet in mezelf en vertrouwde daarom op de ideeën van anderen. Ergens wist ik wel dat ik kwaliteiten had, maar het kwam er niet uit. Ik ging met steeds minder plezier naar mijn werk. Toen ben ik de zaken anders gaan aanpakken. Nu is het mijn missie geworden om onze samenleving los te maken van de enorme stress en prestatiedruk, zodat we lekker imperfect door het leven kunnen gaan met z’n allen. Want iedereen is de moeite waard. Jij dus ook!

Datum: vrijdag 24 mei
Uiterlijk aanmelden: donderdag 16 mei
Tijd
: van 9.30 uur tot 16.30 uur
Locatie: Hunebedcentrum (Drenthe)
Adres: Hunebedstraat 27, 9531 JV, Borger 

Inschrijving gesloten

Datum: vrijdag 28 juni
Uiterlijk aanmelden: vrijdag 21 juni
Tijd: van 9.30 uur tot 16.30 uur
Locatie: Hunebedcentrum (Drenthe)
Adres: Hunebedstraat 27, 9531 JV, Borger 

Kosten: 149 euro (incl. btw)

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer gauw jouw plekje!

Bonus: Meld je meer dan 2 weken van tevoren aan en ontvang als bonus een gratis inspiratiegesprek met één van de coaches! 

Een gratis inspiratiegesprek van 30 minuten (telefonisch of op locatie), waarin we jouw voorzien van een extra dosis inspiratie en praktische oefeningen.

Dit gesprek kan worden ingepland tot 3 maanden na de workshop. Je kunt een gesprek plannen met Anneke, telefonisch of in Tuk/Steenwijk. Of je kunt een gesprek plannen met Janien, telefonisch of in Borger.

De workshop kan ook INCOMPANY worden gegeven. 

Een greep uit de mogelijkheden:

 

 • Onderwerpen: prestatiemaatschappij, preventie van burn-out en depressies, lekker imperfect, geloof in jezelf.
 • Kies voor een workshop van een hele dag, inclusief wandelmoment of een workshop van een halve dag.
 • Nodig ons uit voor het geven van een gastcollege. 
 • Nodig ons uit als spreker op jullie event of festival. 
 • Een workshop op de bedrijfslocatie of in Borger.

  Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Reserveer snel je plekje voor maar 149 euro!

Bonus: Meld je meer dan 2 weken van te voren aan en ontvang als bonus een gratis inspiratiegesprek (telefonisch of op locatie) met één van de coaches! 

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Geen artikel meer missen?

 

Schrijf je nu gratis in, dan ontvang je een mail zodra ik een nieuw artikel plaats!

Dank voor je inschrijving! Vanaf nu mis je geen enkel artikel meer.