Workshop: moeiteloos de relaxte moeder

In deze workshop zoomen we in op het thema: Hoe word en blijf je een relaxte moeder? De herfst en wintermaanden zijn bij uitstek geschikt om eens heerlijk te gaan cocoonen, even bij jezelf stil te gaan staan, rust te nemen, nieuwe ideeën op te doen. Een mooi moment dus om als jonge moeder even stil te gaan staan bij de hectiek en de waan van alle dag. Wil jij ook een lichter en leuker leven? Reserveer dan gauw jouw plekje. 

Wil jij als jonge moeder ook graag alles goed doen?

 

Rennen, vliegen, springen, vallen, opstaan en weer doorgaaan. Als jonge moeder krijg je dit riedeltje al gauw onder de knie. Alleen, dat rennen en vliegen houdt maar niet op. Voor je het weet loop je de hele dag als een gek rond om alles te regelen, het liefst tot in de puntjes.

Je wilt graag dat jouw kinderen zich super goed gedragen en al gauw klink je net als een politie-agent: Nee, niet doen. Neee! Stop! Ophouden daarmee! Aan het eind van de dag plof je uitgeput op de bank. 

Tijd voor jezelf? Wat is dat ook alweer?! Het is lang geleden dat je een relaxte dag had. Het is lastig om tot rust te komen. Die gestreste houding breng je alleen ook over op je kinderen en op je partner. Want zeg nou zelf, hoe vaak ben je eigenlijk kortaf naar elkaar? Daar hoef je jezelf niet schuldig over te voelen. Je bent daarin echt geen uitzondering.

Toch kan het ook anders…

Een workshop voor jonge moeders die

gelukkiger en relaxter willen leven. 

 

Ook jij kunt de touwtjes laten vieren en luchtiger in het leven staan. Jij mag er zijn, precies zoals je bent.

Hoe je ook kunt zijn als moeder

 

Ik heb zelf ook twee jonge kinderen en ik weet hoe hectisch het is. Toch heb ik bepaalde keuzes gemaakt waardoor ik een stuk relaxter door het leven kan gaan. Zelfs me-time is een vast onderdeel in mijn week. Ik merk dat wanneer ik minder gestrest ben alles thuis ook makkelijker gaat. 

Hoe zou het voor jou zijn om relaxed door het leven te gaat? Stel je eens voor hoeveel meer rust er in huis zou kunnen heersen. Hoe ziet dat eruit? Hoe voelt dat? En hoe zou dat zijn voor de kinderen? En voor de relatie met je partner?

Hoe lang wil jij hiermee doorgaan? Beantwoord de volgende twee vragen eerlijk:
1. Wat gebeurt er wanneer je blijft doorgaan met dat gestreste leven?
2. En hoe ziet jouw leven eruit als je relaxter door het leven kan gaan?

Het is zo lekker om luchtiger en relaxter door het leven te gaan als jonge moeder. Het is fijn als je jezelf niet zoveel druk oplegt en dat je dat ook kunt uitstralen naar jouw gezin. Laat je inspireren tijdens de workshop: moeiteloos de relaxte moeder. Als ik het kan, kun jij het ook. 

 

Op een mysterieuze locatie midden in de Drentse natuur, een plek waar onze voorouders tot grootse zaken kwamen, gaan we samen aan de slag. We nemen je op vrolijke wijze mee als het gaat om ‘moeiteloos de relaxte moeder zijn’.

Je krijgt:

  • Een hele dag voor jezelf! De workshop met aansluitende lunch duurt tot ongeveer 14:00 uur. Daarna kun je direct genieten van een moment helemaal vol jezelf door bijvoorbeeld een wandeling te maken. 
  • Volledig verzorgd met koffie, thee, een heerlijk tussendoortje en een gezonde lunch.
  • Praktische opdrachten, waar je ook na de workshop mee aan de slag kunt.
  • Een bijzondere verbinding met jezelf & de andere deelnemers.
  • Frisse lucht en een mooie omgeving.

De Schaamteloos imperfect trainers handelen vanuit ervaring. Beide hebben ze studies en cursussen in het vakgebied afgerond, maar ook enorme hectiek en stress ervaren. Ze zijn nu gericht op jou te helpen ook relaxter door het leven te gaan. Op een luchtige manier met praktische opdrachten wijzen ze je de weg.

Anneke: Als manager hield ik alle ballen in de lucht en werd ik geleefd. Tot het moment kwam dat ik noodgedwongen mezelf tijd moest geven. Als je niet luistert naar je innerlijke stem dan zorgt het leven ervoor dat je dat moet doen. Ik voelde me bevrijd toen de kans zich voordeed om het ‘anders’ te gaan doen.

Janien

Op een gegeven moment had ik een vast contract, maar ik was verre van happy in m’n werk. Ik geloofde niet in mezelf en vertrouwde daarom op de ideeën van anderen. Ergens wist ik wel dat ik kwaliteiten had, maar het kwam er niet uit. Ik ging met steeds minder plezier naar mijn werk. Toen ben ik de zaken anders gaan aanpakken. Nu is het mijn missie geworden om onze samenleving los te maken van de enorme stress en prestatiedruk, zodat we lekker imperfect door het leven kunnen gaan met z’n allen. Want iedereen is de moeite waard. Jij dus ook!

Datum: zaterdag 23 november
Uiterlijk aanmelden: zaterdag 16 oktober
Tijd
: van 9.30 uur tot 14:00 uur – inloop: 9.15 
Locatie: Hunebedcentrum (Drenthe)
Adres: Hunebedstraat 27, 9531 JV, Borger

Investering in jezelf: 97 euro inclusief btw   —   VOL

De workshops worden in kleine groepjes gegeven, dus wees er snel bij!
Aanmelden kan via het contactformulier of janien@schaamteloosimperfect.nl. Natuurlijk kun je hier ook terecht met al je vragen. 

Bonus: Meld je meer dan 2 weken van tevoren aan en ontvang als bonus een gratis coachgesprek met één van de coaches! 

Een gratis coachgesprek van 30 minuten (telefonisch of op locatie), waarin we jouw voorzien van een extra dosis inspiratie en praktische oefeningen.

Dit gesprek kan worden ingepland tot 3 maanden na de workshop. Je kunt een gesprek plannen met Anneke, telefonisch of in Tuk/Steenwijk. Of je kunt een gesprek plannen met Janien, telefonisch of in Borger.

De workshop kan ook gegeven worden tijdens een vriendinnenavond. 

Verzamel minstens vier vriendinnen en zoek een locatie uit. Dat kan prima bij één van jullie thuis zijn.
Neem vervolgens contact met ons op om een datum vast te leggen. 

De vriendinnenavond heeft dezelfde inhoud als de gewone workshop (of niet, wanneer jullie speciale wensen hebben).
Het duurt ongeveer 2,5 uur. 

Reserveer snel je plekje voor maar 97 euro!

Bonus: Meld je meer dan 2 weken van te voren aan en ontvang als bonus een gratis coachgesprek (telefonisch of op locatie)! 
Meld je aan via het contactformulier of via janien@schaamteloosimperfect.nl 

janien_contact

Geen artikel meer missen?

 

Schrijf je nu gratis in, dan ontvang je een mail zodra ik een nieuw artikel plaats!

Dank voor je inschrijving! Vanaf nu mis je geen enkel artikel meer.