Workshop: rust en ruimte

In deze workshop zoomen we in op het thema: rust en ruimte. De herfst en wintermaanden zijn bij uitstek geschikt om eens bij jezelf stil te gaan staan, rust te nemen, nieuwe ideeën op te doen. Juist wanneer je extra ruimte creëert, komen er vaak ook nieuwe dingen op je pad. Wil jij dit ook? Reserveer dan gauw jouw plekje. 

Wil jij ook af van dat gehaaste leven?

Wees eens eerlijk, hoeveel ballen hou jij in de lucht? Werk, partner, kinderen, sport, verjaardag hier, etentje daar. Je denkt: “Over een paar weken wordt het weer wat rustiger, nog even volhouden.” Maar tegen die tijd zit de agenda alweer helemaal vol. Een stukje rust inbouwen willen we graag. Het lukt maar zelden.

Tijd voor jezelf? Wat is dat ook alweer?! Het is lang geleden dat je een relaxte dag had. Die gestreste houding breng je ook over op anderen. Want zeg nou zelf, hoe vaak ben je eigenlijk kortaf naar elkaar? Hoe vaak heb je geen tijd voor iemand die daar echt behoefte aan heeft… Daarin ben je echt geen uitzondering.

We vergeten dan om eens stil te staan bij hoe we willen leven. Want wat vind jij nou echt belangrijk? Waarvan kom jij tot rust? Waar krijg je energie van? Hoe wil je de weken het liefste vullen?  

Een workshop over het zoeken naar rust en ruimte, zodat nieuwe wegen zich kunnen openen. 

Juist door ruimte te creëren ontstaan nieuwe mogelijkheden.  

Rust en ruimte in je leven is heerlijk

We weten allemaal hoe hectisch het kan zijn, ik ook. Toch heb ik andere keuzes gemaakt waardoor ik een stuk relaxter door het leven kan gaan. Zelfs me-time is een vast onderdeel in mijn week. Ik merk dat wanneer ik minder gestrest ben alles thuis ook makkelijker gaat. Het voelt heerlijk. 

Wanneer je agenda helemaal vol zit, is er geen ruimte voor wat nieuws. Juist door het creëren van ruimte ontstaan nieuwe mogelijkheden. Meestal krijg je nieuwe ingevingen wanneer je in de ruststand zit. Hoe zou het voor jou zijn om relaxed door het leven te gaat? Stel je eens voor hoeveel meer rust er in huis zou kunnen heersen. Hoe ziet dat eruit? Hoe voelt dat? En hoe zou dat zijn voor jouw omgeving?

Laat je inspireren tijdens de workshop: rust en ruimte. 

 

Op een mysterieuze locatie midden in de Drentse natuur, een plek waar onze voorouders tot grootse zaken kwamen, gaan we samen aan de slag. We nemen je op relaxte wijze mee als het gaat om ‘rust en ruimte’.

Je krijgt:

  • Een hele dag voor jezelf! De workshop met aansluitende lunch duurt tot ongeveer 14:00 uur. Daarna kun je direct genieten van een moment helemaal voor jezelf door bijvoorbeeld een wandeling te maken. 
  • Volledig verzorgd met koffie, thee, een heerlijk tussendoortje en een gezonde lunch.
  • Praktische opdrachten, waar je ook na de workshop nog veel aan hebt.
  • Een bijzondere verbinding met jezelf & de andere deelnemers.
  • Frisse lucht en een mooie omgeving.

De Schaamteloos imperfect trainers handelen vanuit ervaring. Beide hebben ze studies en cursussen in het vakgebied afgerond, maar ook enorme hectiek en stress ervaren. Ze zijn nu gericht op jou te helpen ook relaxter door het leven te gaan. Op een luchtige manier met praktische opdrachten wijzen ze je de weg.

Anneke: Als manager hield ik alle ballen in de lucht en werd ik geleefd. Tot het moment kwam dat ik noodgedwongen mezelf tijd moest geven. Als je niet luistert naar je innerlijke stem dan zorgt het leven ervoor dat je dat moet doen. Ik voelde me bevrijd toen de kans zich voordeed om het ‘anders’ te gaan doen.

Janien

Op een gegeven moment had ik een vast contract, maar ik was verre van happy in m’n werk. Ik geloofde niet in mezelf en vertrouwde daarom op de ideeën van anderen. Ergens wist ik wel dat ik kwaliteiten had, maar het kwam er niet uit. Ik ging met steeds minder plezier naar mijn werk. Toen ben ik de zaken anders gaan aanpakken. Nu is het mijn missie geworden om onze samenleving los te maken van de enorme stress en prestatiedruk, zodat we lekker imperfect door het leven kunnen gaan met z’n allen. Want iedereen is de moeite waard. Jij dus ook!

Duur: 2 tot 2,5 uur
Alleen als vriendinnenavond te boeken
Adres: bij jou thuis
Aantal deelnemers: 4 – 6 vriendinnen 
De gastvrouw zorgt voor koffie, thee en een tussendoortje. Zij ontvangt daarvoor een leuk presentje. 

Investering voor de avond: 193 euro inclusief btw

De workshops worden in kleine groepjes gegeven, dus wees er snel bij!
Aanmelden kan via het contactformulier of janien@schaamteloosimperfect.nl. Natuurlijk kun je hier ook terecht met al je vragen. 

De workshop kan ook gegeven worden tijdens een vriendinnenavond. 

Verzamel minstens vier vriendinnen en zoek een locatie uit. Dat kan prima bij één van jullie thuis zijn.
Neem vervolgens contact met ons op om een datum vast te leggen. 

De vriendinnenavond heeft dezelfde inhoud als de gewone workshop (of niet, wanneer jullie speciale wensen hebben).
Het duurt ongeveer 2,5 uur. 

Reserveer snel je plekje!

Meld je aan via het contactformulier of via janien@schaamteloosimperfect.nl 

janien_contact

Geen artikel meer missen?

 

Schrijf je nu gratis in, dan ontvang je een mail zodra ik een nieuw artikel plaats!

Dank voor je inschrijving! Vanaf nu mis je geen enkel artikel meer.